Maahantuojan kokonaispalvelut

Case 1

Kontit, rekat, jakeluautot tuovat tavarat Espooseen tai vaihtoehtoisesti meidän Vantaan terminaaliin. Hoidamme tarvittaessa myös maahantuonnin tullauksen (Vantaalla). Puretaan kuormat, ilmoitetaan asiakkaalle toimituksesta saldot, säryt tai muut poikkeukset (toimituksessa rikkoutuneet tavarat).

Mikäli kyseessä kuorma joka vaatii suomen- tai ruotsinkielisiä tarroja ja tarroitusta: poimitaan määrät tuotteittain (lähetyslistojen peilaaminen oikeisiin tavarasaldoihin. Käännämme tekstit ja hyväksytämme oikovedokset asiakkaalla jonka jälkeen tarrat tulostetaan ja tuotteet tarroitetaan käyttäen samaa myyntierää mikäli mahdollista.

Lavoitukset sopimuksen mukaisesti. Keräily ja lähetys myös suoravientinä tai terminaalin kautta asiakkaalle perille toimitettuna Repakin kuljetuspalvelulla tai asiakkaan kuljetussopimuksella.

Case 2

Maahantuoja hoitaa tullauksen itse, mutta tarvitsee nopeasti apua tarrojen teossa sekä tarroituksessa.

Tarroihin tulevat tiedot saapuvat meille sähköpostitse, hoidamme mahdolliset käännöstyöt ja tulostamme tarrat jonka jälkeen hoidamme tarroitukset. Mikäli maahantuojalla on omat tarrat valmiina mutta tarroittaja puuttuu, Mobile Unitimme hoitaa tarroitukset.

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency

Ota yhteyttä